Coaching & training

Bij OAVM geven we praktijkgerichte trainingen en workshops.

OAVM geeft naast advies ook trainingen voor ondernemingsraden en ambtelijk secretarissen.

Maatwerk 

OAVM is gespecialiseerd in diverse soorten trainingen en workshops die allemaal maatwerk zijn. Geen klappers die we hebben klaarliggen maar na een intake gesprek nemen we de tijd voor u om u op maat te bedienen. We werken met veel voorbeelden uit de praktijk wat naar onze mening veel beter werkt.

Creativiteit en kwaliteit

We zijn wel niet een van de grootste opleiders van Nederland maar onze producten kunnen zich kwalitatief met de besten meten. OAVM werkt samen met de beste opleiders. Wij geven de mensen vrijheid om zichzelf te ontwikkelen en dat begint bij de mensen die voor OAVM werken. Daar plukt u de vruchten van. Naast creativiteit staan wij garant voor kwaliteit.

Uit de praktijk

We werken met casussen uit de praktijk. Dus geen saaie stof uit uit een klapper. Graag nemen wij een casus uit uw organisatie mee tijdens onze cursus.

Tarieven en wachttijden

Door een andere opzet van onze organisatie kunnen wij trainingen goedkoper aanbieden zonder dat de training kwalitatief minder is. We zijn niet afhankelijk van de bekende grotere opleiders. Daar door kunnen we ook sneller schakelen en zijn onze wachttijden voor het volgen van een cursus doorgaans veel korter dan andere organisaties.