Copyright & Disclaimer

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op deze website. Door deze website of de daaruit afkomstige feeds te gebruiken stemt u in met het onderstaande.

Wij spannen ons natuurlijk in om zo nauwkeurig en volledig mogelijk te zijn in de artikelen die we vermelden op onze website, maar de inhoud van deze site kan fouten bevatten. Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten ontleend worden. OAVM aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid
van de aangeboden informatie op deze website.

Bezoekers mogen op artikelen en pagina’s reageren. Eventuele e-mail adressen die bezoekers achterlaten worden niet gebruikt voor andere doeleinden.  U kunt ons altijd verzoeken uw gegevens van deze website te laten verwijderen.

Copyright

Bezoekers mogen deze site wel aanhalen, maar het is niet toegestaan om inhoud van deze site zonder onze toestemming zomaar te kopiëren of ergens anders te publiceren.

Dit lijkt logisch maar het schijnt tegenwoordig erg ‘makkelijk’ te zijn op inhoud van webpagina’s van klakkeloos en zelfs letterlijk te kopiëren wat wettelijk niet is toegestaan en zelfs respectloos en smakeloos is.

Wij zullen dan ook niet schromen om organisaties of bedrijven die dit toch doen aan te pakken en te vermelden met naam en link in dit artikel.

Ontdek vandaag nieuwe mogelijkheden!

Laat u vrijblijvend informeren omtrent de opties en voordelen die we u kunnen bieden.

06 23 86 70 12