Over OAVM

Het Organisatie & Adviesbureau voor de Medezeggenschap is ontstaan als gevolg van een gebrek aan concentratie van kennis en de noodzaak tot het organiseren van verschillende activiteiten met betrekking tot de medezeggenschap. OAVM speelt tevens in op actuele ontwikkelingen onder werknemers in Nederland. Omgaan met diversiteit en het implementeren van leeftijdsfasebewust personeelsbeleid zijn speerpunten in de missie en visie van OAVM.

Waar OAVM u mee van dienst kan zijn

OAVM heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring in de medezeggenschap, zowel bij de non profit, overheid als bij internationale bedrijven. Bij OAVM kunt u terecht voor ambtelijk secretarissen, dagvoorzitters of trainers. U kunt bij OAVM echter ook terecht voor een cursus op maat.

Profiteer van praktische ervaring en een groot netwerk

Dankzij veel praktische ervaring en een groot netwerk van betrouwbare partners kan OAVM op vele terreinen voor veel ondernemingsraden een uitkomst zijn.

OAVM uw adviseur

OAVM adviseert alleen op basis van persoonlijk opgedane kennis en ervaring. Onnodige zoektochten en dus onnodig tijdverlies en frustratie proberen wij zo te voorkomen voor onze klanten.

OAVM organiseert voor u

OAVM heeft tevens veel ervaring in het organiseren van veel evenementen en indien u hulp nodig heeft bij het organiseren of regelen van zaken dan staat OAVM graag voor u klaar.

U zult merken dat wanneer u een blik op onze website werpt, dat OAVM erg breed georiënteerd is. We vinden het dan ook erg belangrijk dat we in alle behoeften kunnen voorzien.

Hebt u opmerkingen of aanbevelingen dan horen wij dat graag van u want OAVM is er voor u.