Vacature ambtelijk secretaris OR 10/12 uur p/mnd – omgeving Schiphol – reeds ingevuld

shutterstock_497531182

Voor een OR van een afvalbedrijf zoeken wij op korte termijn een freelance ambtelijk secretaris.

De taak van de ambtelijk secretaris zal voornamelijk naast de gebruikelijk taken zoals het notuleren van de OR en de overlegvergaderingen bestaan uit het formuleren van reacties op instemmings- en adviesaanvragen en het kunnen fungeren als sparringpartner / klankbord voor de OR en de voorzitter van de OR.

We schatten in dat het aantal uren in de maand dat er vergaderingen gepland staan ongeveer 10 tot 12 uur per maand zullen zijn. Het is een opdracht voor een langere periode.

De vergaderfrequentie is ongeveer 4 OR vergaderingen en 4 OV / art. 24 vergaderingen door het jaar heen. De vergaderingen vinden steeds plaats te Rijsenhout (nabij Schiphol).

De vergaderingen staan gepland op de dinsdagmiddag. De eerste vergadering is al op 15 september 2020. We realiseren ons dat het kort dag is maar als je meteen beschikbaar bent dan zou dat heel prettig zijn.

Deze functie hebben wij al ingevuld. Wil je voortaan op de hoogte gehouden worden van onze nieuwe vacatures dan stuur ons een bericht samen met met een ge-update CV.