Vacature freelance ambtelijk secretaris omgeving Den Haag – Rotterdam 14 uur per maand – gepauzeerd

shutterstock_1480056692

Voor een Nederlands bedrijf in de omgeving van Leidschendam zijn we per direct op zoek naar een freelance ambtelijk secretaris voor ongeveer 14 uur per maand. Dit bedrijf, FUGRO, is een grote internationale speler op het gebied van GEO-data. Het is dus belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal beheerst aangezien veel stukken in de Engelse taal worden aangeleverd.

De gevraagde ondersteuning is voor de Centrale Ondernemingsraad. Men is bezig om een hervorming door te voeren bij de lokale en centrale medezeggenschap. Dus naast de normale taken die je als ambtelijk secretaris uitvoert zoals planning en verslaglegging heb je hier ook een rol in.

Vergaderdag

De COR vergadert 1 keer per maand zelf en de andere maand met de directie. De vergaderdag is donderdag en het vergadertijdstip is van 9.00 tot 11.00 uur. Voorlopig vergadert men via Teams. Sporadisch vergadert de COR tussentijds bij belangrijke voorgenomen besluiten. De vorige ambtelijk secretaris heeft een uitdaging elders in het bedrijf gevonden en men wil nu gaan werken met een externe freelance ambtelijk secretaris. Voor 2021 zijn 125 uren aan ambtelijke ondersteuning begroot. Aan het einde van het jaar zal dit worden geëvalueerd en zal bekeken worden of deze ondersteuning voldoende is of dat er uitbreiding van uren nodig is.

Wat we jou bieden

Wij bieden je een leuke job in een fantastisch Nederlands bedrijf in een interessante internationale omgeving en een uurloon van € 60 exclusief € 0,19 reiskostenvergoeding per km.

U kunt helaas niet meer op deze vacature reageren aangezien de gesprekken met geschikte kandidaten al plaatsvinden.