Vacature freelance ambtelijk secretaris voor de OR van een verzekeringsmaatschappij in Noordoost-NL / 8-12 uur per week

Personal,Injury,Lawyer,In,Meeting,With,Client,Wearing,Neck,Brace

Voor een nieuwe en onervaren OR van een groep bedrijven met expertise in de (schade)verzekeringsbranche in het Nooroosten van ons land zoeken we een ervaren freelance ambtelijk secretaris. De organisatie staat voor hoogstaande deskundigheid en lokale en kwaliteitsgerichte dienstverlening en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijvengroep met ca. 200 collega’s in de (schade)verzekeringsbranche met focus op intermediair, volmacht en eigen risicodragerschap.

Aard van ondersteuning en locaties vergaderingen

De huidige OR heeft een flinke workload en bestaat momenteel uit 8 leden en heeft 1 vacature. De OR vergadert zelf elke 14 dagen en een keer per maand met de bestuurder. De ambtelijk secretaris kan in een hybride vorm ondersteunen – deels fysiek aanwezig zijn – maar kan ook thuiswerken. In het begin zal worden ingestoken op ondersteuning van gemiddeld 8 tot 12 uur per week. Omdat nog moet blijken hoeveel er precies nodig is aan ambtelijke ondersteuning door een ambtelijk secretaris staat dit nog niet geheel vast. De duur van ondersteuning is vooralsnog tot 1 januari 2023. Daarna zal de ondersteuning worden geëvalueerd. Vergaderingen vinden plaats in de locaties Veenendaal en Coevorden.

Vergaderdagen en vergaderfrequentie

De OR zelf overlegt 1 keer per 2 weken op donderdag, afwisselend fysiek en via teams. Al kan het gebeuren dat bij een fysieke meeting leden via teams mee doen.

Donderdag 16-6 van 9-11 uur via teams

Donderdag 30-6 van 9-11 uur fysiek (Coevorden)

Donderdag 14-7 van 9-11 uur via teams

Donderdag 28-7 van 10-12 fysiek (Veenendaal)

Etc.

De fysieke overleggen zijn vanaf 28-7 van 10 tot 12.

De overleggen met de bestuurder  zijn nog niet vast ingepland. De eerste staat voorlopig gepland op Dinsdag 5 juli van 12-14. uur. De overleggen met bestuur zullen veelal in Coevorden zijn.

Wat bieden we je

We bieden je een uurloon van 70 euro per uur exclusief een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km en exclusief 21% BTW.

Interesse?

Indien je interesse hebt in deze functie en als je meteen beschikbaar bent dan vragen we je om ons een motivatiebrief te sturen met daarin een goede motivatie waarbij je uitlegt waarom je de juiste persoon voor deze vacature bent. Wij ontvangen ook graag een actueel CV van je.