Vacature freelance ambtelijk secretaris voor elektriciteitscentrale op de Maasvlakte in Rotterdam – 12 uur per week

Hydrogen,Renewable,Energy,Production,-,Hydrogen,Gas,For,Clean,Electricity

In verband met de pensionering van de huidige ambtelijk secretaris zoeken we per begin april 2024 een ervaren freelance ambtelijk secretaris voor de OR van deze organisatie voor ongeveer 12 uur per week.

Deze organisatie heeft elektriciteitscentrales op vier locaties in Nederland: Den Haag, Leiden, Maasvlakte en Rotterdam. Op de Maasvlakte werkt men al meer dan 10 jaar nauw samen met de omliggende industrie om reststoffen uit te wisselen en zo de CO2-voetafdruk te verkleinen.

Op de Maasvlakte doet men dit op industriële schaal en levert men verschillende diensten aan industriële klanten. Daarnaast runt men stadcentrales in Rotterdam, Den Haag en Leiden die zich richten op de betrouwbare levering van energie in de gebouwde omgeving.

Om te helpen bij de geleidelijke invoering van schone energie gaat men ook in de toekomst ook een scala aan innovatieve energieproducten en diensten leveren aan onze partners en klanten in de hele regio Zuid-Holland.

In Nederland werken ongeveer 300 toegewijde medewerkers van dit bedrijf elke dag aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening.

Taken

Naast de normale taken die van een ambtelijk secretaris worden verwacht op secretarieel gebied zoals het maken van agenda’s en het notuleren van vergaderingen en handig zijn met SharePoint wil de OR ook een optimaliseringslag doorvoeren op verschillende terreinen.

De OR heeft momenteel 8 leden. De overlegvergaderingen tussen OR en Bestuurder vinden gemiddeld om de 8 weken plaats en daarnaast zijn er nog halfjaarlijkse artikel 24 vergaderingen. De OR zelf heeft tussendoor regelmatig overleg, maar dat gebeurt ook veel in commissies waarbij de AS niet aanwezig hoeft te zijn.

Verder is uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en enige kennis van het Engels ook van belang. Een groot gedeelte van het werk kan vanuit huis worden gedaan.

Vergaderen

Een vergaderoverzicht vind je onderaan deze vacature.

Wat bieden we je?

We bieden je een uurtarief van € 72.50 per uur als ook een onkostenvergoeding van € 0,25 per km – beiden exclusief 21% BTW.

Interesse?

Stuur ons je CV en een motivatiebrief toe.