Vacature freelance junior ambtelijk secretaris in Amsterdam / aantal uren in overleg

Business,Accountant,People,Doing,Tax,Audit,And,Accounting,Using,Calculator

In verband met de uitval van de huidige ambtelijk secretaris heeft de OR van de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) dringend ambtelijke ondersteuning nodig voornamelijk in de vorm van het notuleren en uitwerken van verslagen van OR-vergaderingen. Daarnaast dient de ambtelijk secretaris actielijsten bij te houden en de OR te helpen bij het schrijven van notities wanneer dit aan de orde is.

Duur ondersteuning, locatie en vergaderingen

Duur van de vervanging zal vermoedelijk zijn tot aan het einde van dit jaar. Wellicht langer. Vergaderingen vinden plaats in Amsterdam. De ambtelijk secretaris zal soms op locatie tijdens de vergaderingen aanwezig moeten zijn maar thuiswerken is in overleg toegestaan. De data waarop de OR vergadert zijn:

  • 1 september
  • 8 september
  • 20 oktober
  • 3 november
  • 6 december
  • 13 december

Omvang ondersteuning

De omvang van de ondersteuning is moeilijk te voorspellen maar wordt in overleg met de OR bepaald. Dat zullen hoogstwaarschijnlijk een paar uur per week zijn. Rondom de vergaderingen iets meer dan andere weken.

Het is een leuke en leerzame tijdelijke functie voor een startende ambtelijk secretaris.

Wat bieden we je

We bieden je een uurloon van 68 euro exclusief een reiskosten vergoeding van € 0,19 per km en exclusief 21% BTW.

Interesse?

Stuur ons dan je CV waarin je kan aantonen niet onbekend te zijn met het fenomeen OR en dat je notuleren leuk vindt en dat je daar accuraat in bent. Een motivatiebrief stellen we ook op prijs.