Vacatures ambtelijk secretaris

Regelmatig wordt OAVM gevraagd om een ambtelijk secretaris te leveren. Wij zijn dus ook altijd op zoek naar goede breed inzetbare ambtelijk secretarissen. OAVM houdt bij het leveren van ambtelijk secretarissen vast aan bepaalde kwaliteiten. Dus bijvoorbeeld zonder ervaring in de medezeggenschap heeft het geen zin om uw CV bij OAVM aan te bieden. OAVM bemiddelt geen secretarissen of secretaresses als ambtelijk secretaris, meer bagage en praktische kennis van de medezeggenschap is absoluut noodzakelijk.

Wij leveren ambtelijk secretarissen in diverse categorieën:

  • Junior ambtelijk secretaris: U heeft minder dan 5 jaar ervaring als ambtelijk secretaris maar u bent een kei in het organisatorisch opzetten en onderhouden van een ambtelijk secretariaat. U kunt prima notuleren en het werken met Microsoft Office heeft voor u geen geheimen.
  • Senior ambtelijk secretaris: U heeft meer dan 5 ervaring als ambtelijk secretaris. U bent naast organisatorisch ook beleidsmatig goed in het ondersteunen van de OR. Uiteraard kunt u ook goed en accuraat notuleren maar u kunt ook de OR adviseren op het beleidsmatige vlak voor wat medezeggenschap betreft.
  • Coachende ambtelijk secretaris: Naast de competenties van een senior ambtelijk secretaris heeft u ook coachende kwaliteiten. U verzorgt de interne coaching van het dagelijkse bestuur, de commissies en de OR indien dat van u wordt gevraagd. Voor deze categorie verwachten wij naast deze competenties dat u minstens 10 jaar in het ‘vak’ zit.

Wij bemiddelen alleen in kandidaten die bij ons staan ingeschreven en met wie wij een overeenkomst hebben conform de richtlijnen van de belastingdienst voor freelance werk.

De tarieven worden in overleg met de opdrachtgever afgesloten. Hier is geen uitzondering op.

Wil je je bij ons inschrijven dan verzoeken wij jou om het contactformulier zo volledig als mogelijk in te vullen of om ons een mail te sturen inclusief eventueel uw CV naar info@oavm.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.