Wie zijn we?

Het Organisatie & Adviesbureau voor de medezeggenschap is een organisatie die expertise heeft in de meest uiteenlopende terreinen die met medezeggenschap te maken hebben.

OAVM heeft jarenlange ervaring

OAVM heeft veel expertise in huis, die is gebaseerd op jarenlange ervaring met medezeggenschap. 

OAVM de spin in het web van de medezeggenschap

OAVM zoekt de juiste oplossing voor uw vraag en is de spin in het web van de medezeggenschap. OAVM levert niet alleen ambtelijke ondersteuning of organiseert cursussen voor de OR, cliƫntenraad of voor de medezeggenschap in het onderwijs. Maar u kunt bij OAVM ook terecht voor mediation en indien u iemand zoekt voor een rollenspel bij vergadertechnieken.

OAVM en innovatie

Op basis van het persoonlijk onderhouden van contacten zorgen we er voor dat we op de hoogte blijven van de koers en werkwijze van haar partners en netwerkcontacten. OAVM schuwt innovatie niet en staat open voor nieuwe netwerkcontacten die vooral iets nieuws te melden hebben op het gebied van de medezeggenschap. Ook als u denkt dat uw organisatie iets kan bijdragen tot de verbetering van het klimaat met betrekking tot medezeggenschap dan horen wij dat graag van u.

OAVM probeert de relatie tussen vraag en aanbod te optimaliseren en op verschillende platforms en podia de samenwerking te verbeteren om zo de medezeggenschap tot een hoger niveau te brengen en bij te dragen tot imagoverbetering. Zowel de klant als onze partners profiteren van deze formule.