Wie zijn we?

Het Organisatie & Adviesbureau voor de medezeggenschap is een praktijkgerichte organisatie die expertise heeft in de meest uiteenlopende terreinen die met medezeggenschap te maken hebben.

De expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring. Zo is Directeur Marc Habets zelf ooit als OR lid begonnen en inmiddels levert hij als freelance ambtelijk secretaris aan veel ondernemingsraden zijn ondersteuning. Ook geeft hij praktijkgerichte trainingen en doet hij naast deze taken ook coaching voor enkele ondernemingsraden en leden van het dagelijks bestuur van sommige ondernemingsraden.

OAVM is weliswaar niet de grootste organisatie maar inmiddels heeft OAVM zijn sporen verdiend in medezeggenschapsland en worden er ook steeds meer ambtelijk secretarissen via OAVM ingehuurd.

OAVM werkt sneller dan andere organisaties voor wat betreft het aanbieden van kwalitatieve goede ambtelijk secretarissen en onze trainingstarieven zijn lager dan andere organisaties.

OAVM levert niet alleen ambtelijke ondersteuning of organiseert cursussen voor de OR, cliƫntenraad of voor de medezeggenschap in het onderwijs. Maar u kunt bij OAVM ook terecht voor mediation of indien u iemand zoekt voor een rollenspel voor bijvoorbeeld het oefenen van vergadertechnieken.