Wie zijn we?

Het Organisatie & Adviesbureau voor de medezeggenschap is een praktijkgerichte organisatie die expertise heeft in de meest uiteenlopende terreinen die met medezeggenschap te maken hebben met als specialisme de inhuur van ambtelijk secretarissen.

De expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring. Zo is Directeur Marc Habets zelf ooit als OR lid begonnen en inmiddels levert hij als freelance ambtelijk secretaris ondersteuning aan veel ondernemingsraden. Zo biedt hij ook ondersteuning aan de OR van de Sociaal Economische Raad. Ook geeft hij praktijkgerichte trainingen aan ambtelijk secretarissen en geeft hij naast deze taken ook coaching aan ondernemingsraden, leden van het dagelijks bestuur maar ook aan bestuurders.

OAVM is weliswaar niet de grootste organisatie maar inmiddels heeft OAVM zijn sporen verdiend in medezeggenschapsland en worden er ook steeds meer ambtelijk secretarissen via OAVM ingehuurd. Naast ambtelijk secretarissen levert OAVM sinds kort ook bestuurssecretarissen, notulisten en secretarissen.

OAVM werkt sneller en pragmatischere dan andere organisaties voor wat betreft het aanbieden van kwalitatieve goede ambtelijk secretarissen. OAVM kan doorgaans binnen 72 uur goede kandidaten leveren zodat de opdrachtgever voldoende keuze heeft. Ook onze uurtarieven en onze training- en coaching tarieven zijn lager dan andere organisaties.

Informeer naar onze mogelijkheden en wij geven u een vrijblijvend advies.